Conditii De Angajare

Videochat-ul presupune comunicarea cu diferiti clienti (de obicei din Europa de Vest, SUA si Canada) atat scris si vorbit cat si prin imagini video.

Ip-urile din Romania sunt interzise, astfel incat vizitatorii din aceasta tara sa nu va poata accesa.

In general discutiile sunt cu tenta erotica.

Dupa ce veti convinge clientii sa intre in sesiunea privata (platita) va trebui sa va mangaiati, sa dansati, sa le zambiti si sa mimati masturbarea.

In cazul in care incepeti colaborarea din studioul nostru veti primi intre %50 si %60 din incasari (dupa cum urmeaza: %50 pentru incasari de pana in $1000, %55 pentru incasari mai mari de $1000 si mai mici de $2000 si %60 pentru incasari mai mari de $2000; castigurile sunt calculate pentru 2 saptamani).

Pentru a lucra in videochat trebuit sa indepliniti urmatoarele cerinte:

-Varsta minima 18 ani (aveti obligatia de a prezenta carte de identitate sau pasaport)
-Aspect fizic placut
-Disponibilitate 8 ore/zi. Se lucreaza in 3 schimburi (dimineata, pranz si noapte), avand posibilitatea de a va alege tura de lucru.

In acest fel va puteti continua studiile sau alte activitati pe care le desfasurati.
-Cunostinte minime de limba engleza
-Cunostinte minime de utilizare a unui computer
-Rabdare
-Seriozitate
-Entuziasm
-Dorinta de a invata lucruri noi

In cazul in care corespundeti acestor conditii, va rugam sa ne trimiteti 4 poze decente cu dumneavoastra la ID-ul de Yahoo messenger angajare_videochat, raspunsul urmand sa il primiti in cateva minute.

ATENŢIE: Programarea unui interviu nu garantează şi o viitoare colaborare cu studio-urile noastre. OFERIM SERIOZITATE ŞI CEREM ÎN MOD EXPRES SERIOZIATE.

Nu colaborăm decât de la studio-urile noastre, nu oferim posibilitatea lucrului de acasă.

Anunțuri