Secretul acestei tehnici stravechi consta in retinerea si conservarea potentialului sexual (sperma la barbat si fluidele sexuale la femeie), in timpul actului sexual realizat de catre un cuplu iubitor si transfigurator, potential care astfel va fi transformat in forme elevate de energie vitala, psihica, mentala si spirituala.

Datorita transmutarii superorgasmatice a acestui potential erotic, barbatul si femeia care se iubesc frenetic ajung sa traiasca o formidabila stare de placere elevata, generata de un numar nelimitat de orgasme, care ii face pe cei doi iubiti sa descopere intr-un mod placut si gradat ca energia sexuala este o putere tainica, sacra.

Cum faci dragoste cu continenta

Pentru a face dragoste cu continenta, ceea ce se urmareste este asa-zisul control al energiei sexuale, pe care o simtim ca fiind proportionala cu intensitatea senzatiei erotice, iar prin controlul ei se intelege, in principal, impiedicarea cu orice pret a ejacularii, la barbat sau a descarcarii explozive, la femeie. De altfel, pentru femeie, controlul energiei sexuale sau continenta sexuala este, de obicei, usor de realizat si rar necesita un minim de antrenament. In general, ea trebuie sa urmareasca sa evite orgasmul cu descarcare energetica exploziva, care duce energiile in jos si genereaza spasme uterine. Femeia poate dirija mental „energia placerii” in sus, aceasta raspandindu-se in valuri placute in tot corpul.

Cum faci dragoste cu continenta

Pentru a face dragoste cu continenta, ceea ce se urmareste este asa-zisul control al energiei sexuale

Un aspect foarte important este sa avem bun simt si masura potrivita in toate actiunile noastre. Desi exista niste reguli, chiar foarte valoroase, nu trebuie sa luam nimic mecanic, ci sa adaptam permanent la ceea ce simtim si la ceea ce se petrece.

Dupa un preludiu de minim 10 minute, se fac apoi penetrari lente, blande, savurand actul amoros si frumusetea fiintei iubite, fiind insa atenti la energia sexuala care se amplifica din ce in ce mai mult. Vom simti placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale. Tensiunea erotica creste tot mai mult si simtim ca suntem aproape de punctul in care ar putea avea loc o descarcare…

Momentul cheie al continentei sexuale

Acesta este momentul cheie, cand trebuie sa :
– ne oprim;
– ramanem pe loc sau iesim brusc din contact (in functie de starea de excitare si de experienta noastra) ;
– ne oprim respiratia, fie pe plin, fie pe gol ;
– contractam foarte ferm sfincterul anal (muschiul care controleaza constient defecatia) ;
– contractam foarte ferm sfincterul urinar, ca atunci cand avem nevoie foarte intensa de a urina si dorim sa impiedicam urinarea;
– contractam foarte ferm muschiul pubococcigian (acest muschi se contracta si cand urmarim sa nu urinam, desi avem o senzatie intensa de urinare; el se afla intre anus si sex);
– contractam foarte ferm muschii de la baza lingam-ului sau cei ai yoni-ului si de la baza clitorisului; astfel se contracta, practic, intregul planseu pelvian aflat intre penis (clitoris – la femei) si anus;
– strangem puternic pumnii si dintii (fara sa exageram totusi);
– contractam fesele;
– tinem limba cat mai in spate, lipita de cerul gurii (desigur, fara a o inghiti);
– cu mintea vizualizam intens existenta unei energii, in zona inferioara a corpului, concentrata in organele genitale si pe care o dirijam mental sa urce in partea superioara a corpului, cat mai sus, de-a lungul coloanei vertebrale; o vom concentra, de preferinta, in zona aflata in mijlocul fruntii.

Momentul cheie al continentei sexuale

Dupa un preludiu de minim 10 minute, se fac apoi penetrari lente, blande

Aceste actiuni se fac toate odata, cu intensitate maxima sau doar unele dintre ele, dupa nevoie si in functie de eficienta constatata, 5-10 secunde sau cat dorim, pana cand tensiunea sexuala a scăzut sub un anumit nivel, acceptabil pentru a putea continua fara sa pierdem controlul energiei sexuale.

Exercitii pentru controlul energiei sexuale

Dupa aceasta reluam penetrarile, care vor fi mai degraba lente decat rapide, atat cat simtim noi ca este potrivit pentru controlul eficient al energiei sexuale. Daca simtim ca este necesar, putem chiar sa ramanem imobili perioade mai lungi de timp si sa realizam miscari doar cand simtim ca erectia tinde sa fie mai putin viguroasa, dupa care putem relua repausul (cu mentinerea contactului). Continuam sa simtim placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale.

Poti astfel descoperi bucurii deosebite, pe care nu banuiam ca le putem trai realizand penetrari lente sau stand in repaus (dar in contact).

Contractiile descrise si concentrarile mentale se pot realiza, de altfel, pe perioade lungi de timp, fara a ne opri din miscare (deci nu numai in momentele de „criză”). Prevenim astfel aparitia situatiei in care ne apropiem vertiginos de un moment periculos din punct de vedere al controlului energiei sexuale.

Exercitii pentru controlul energiei sexuale

Postludiul este foarte necesar si el trebuie sa fie intotdeauna realizat

Daca totusi barbatul nu a apreciat bine si a ajuns intr-un punct dincolo de care pare ca ejacularea nu mai poate fi oprita, o ultima sansa este „manevra celor trei degete”, care consta in a presa cat mai puternic cu varfurile a trei degete de la o mana de-a lungul uretrei, in zona dintre anus si sex. In acelasi timp se vor mentine contractiile descrise si concentrarea mentala. In acest fel este posibil sa oprim ejacularea sau sa eliminam o cantitate mult mai mica de sperma decat in cazul in care nu am fi aplicat aceasta manevra.

Postludiul este foarte necesar si el trebuie sa fie intotdeauna realizat, dupa care, cel mai bine este ca iubitii sa se separe, la o distanta cat mai mare, timp de cel putin 7 ore. Astfel, apare o polarizare deosebita intre iubiti si la urmatoarea intalnire ei vor fi atrasi mai puternic unul de celalalt.

Cum te antrenezi pentru continenta sexuala

Putem sa ne antrenam in vederea unei continente sexuale cat mai bune realizand pe perioade cat mai lungi de timp si cat mai ferm contractia sfincterului anal, practicand retractia abdominala si urinarea fractionata. Aceasta din urma se poate realiza ori de cate ori urinam, fractionand jetul urinar in cat mai multe etape, prin contractia ferma a sfincterului urinar si mentinerea acestuia astfel contractat o perioada de cel putin 1-3 secunde intre etape. Contractia sfincterului urinar si a muschiului pubococcigian se poate face si fara sa urinam (in timpul realizarii altor activitati cotidiene), aceasta producand o senzatie de energizare foarte placuta in intregul corp.

Cum te antrenezi pentru continenta sexuala

Sa iubim cat mai mult si din toate puterile

Procedand astfel, vom ajunge sa fim uimiti de performantele noatre sexuale. Nu trebuie sa realizam aceasta ca un sport, folosind noile noastre capacitati pentru a impresiona persoane de sex opus prin actiuni lipsite de iubire. Continenta sexuala este un instrument, o abilitate prin care putem sa ne implinim viata si fiinta pe care o iubim. Prin actiuni lipsite de iubire, fiinta decade, irosind darurile si capacitatile cu care a descoperit ca este dotata.

Toate actiunile fizice prezentate pana acum au o mare eficienta dar, cand folosim mintea ferm concentrata, eficienta creste foarte mult; uneori, este posibil ca doar cu mintea, fara nici o alta actiune din cele descrise, sa putem realiza perfect controlul energiei sexuale.

Deci, sa urmarim sa facem dragoste doar daca este dragoste. Sa iubim cat mai mult si din toate puterile. De altfel, chiar si continenta sexuala este mai usor de mentinut atunci cand iubim si suntem iubiti.

Reclame